Hjälp oss att sprida numret

Hjälp oss att sprida information om Stödlinjen för transpersoner genom att länka till vår webbplats och sprida material.

 

Beställ informationsmaterial

Hjälp oss att sprida numret till Stödlinjen för transpersoner via affischer, broschyrer och telefonkort i visitkortsformat. Du kan beställa informationsmaterial utan kostnad.

Till beställningsformuläret

 

Ladda ner filmen

NCK har tagit fram en informationsfilm om Stödlinjen för transpersoner. Filmen berättar om stödtelefonen: att den är öppen varje dag, är kostnadsfri att ringa till och att den som ringer får vara anonym.

Filmen är nedladdningsbar – välkommen att ladda ner den för att sprida i sociala medier eller för att visa i reception eller väntrum.

Informationsfilm om Stödlinjen för transpersoner

30 sekunder lång. Filmen har uppläsning på svenska och svensk text.

Lägg upp banner

Bannern får användas på myndigheters eller jourers webbplatser. Bannern får inte användas i kommersiella sammanhang. Ladda ner och spara bilden för att använda den. Länka bannern till: www.stödlinjenförtranspersoner.se

Gör inlägg på sociala medier

Ladda ner bilden för att dela den i sociala medier. Text för inlägget:

Stödlinje för vuxna transpersoner, inklusive ickebinära, som utsatts för våld i nära relation eller sexuella övergrepp. Linjen är öppen varje dag 11–19. Samtalet är gratis och du är anonym när du ringer. Ring 020-55 00 00 eller besök stödlinjenförtranspersoner.se